Bezig met laden
Onze visie

Meriant stelt u en uw kwaliteit van leven centraal

Lees verder

Onze visie

Cliënten respecteren in wat zij vinden, voelen en willen. Dat is de basis van onze dienstverlening. We bieden deskundige zorg en ondersteuning bij het voortzetten van het leven, zoals onze cliënten dat gewend zijn te leiden. Thuis, of in een van onze negen huizen voor verzorging, revalidatie, behandeling en/of tijdelijk verblijf.

Onze visie: Meriant stelt u en uw kwaliteit van leven centraal
We zijn allemaal uniek. Ons verleden, onze ervaringen, wensen en dromen maken ons tot wie we zijn. Ouder worden staat helaas vaak gelijk aan een afnemend vermogen om het leven in te vullen zoals we zouden willen. Niemand wil afhankelijk worden. Maar als dat dan toch gebeurt, vinden wij het bij Meriant belangrijk dat u zoveel mogelijk de regie over uw eigen leven houdt. Want u bent misschien wel afhankelijk geworden van onze zorg, maar u bent geen ander mens geworden. Alles wat van waarde was, is dat nog steeds. Daarom willen we weten wie u bent en wat u belangrijk vindt. Wat u graag zelf doet en ook wat u liever niet doet.

Hoe wilt u het vandaag? Die laatste vraag stellen we steeds weer. Meriant verleent zorg vanuit haar visie ‘(H)erken wie ik ben’. Dat wil zeggen dat we ons zoveel mogelijk aansluiten bij uw wensen, leefwijze en -ritme, zodat u zich prettig, veilig en thuis voelt. Want wij zijn deskundig in zorg en ú bent deskundig in uw eigen welzijn.

Zorgen doen we samen

Onderdeel van onze visie is dat u altijd in contact blijft met de mensen die voor u belangrijk zijn. En dat zij hun rol in uw leven kunnen blijven vervullen. Bestaande activiteiten met naasten en familieleden juichen we toe. Oók wanneer ouderdom of afnemende gezondheid dat bemoeilijken. Meedoen en erbij horen! Dat is belangrijk voor iedereen.

Meriant delen.